Laatste nieuws

04 oktober 2022

KBW 2022

 

De eerste dag van de Kinderboekenweek, woensdag 05-10-2022, begint om 08.44 uur met de Gi-ga-groen-dans in de schooltuin aan de achterkant van het gebouw.

 

Wees op tijd!!

 

Alle kinderen mogen in het groen naar school komen deze dag.

 

 


Voor de opening van de Kinderboekenweek (KBW), op de Scholekster, zoeken we ouders die het leuk vinden om de hal Gi-ga-groen te versieren. De materialen worden verzorgd, het gaat vooral om uitvoerende hulp. Op de ladder met een hamer, spijkers en plakband.

Het versieren van de hal op de begane grond is op dinsdag 4 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden via de Parro-agenda. Al 3 ouders hebben dat gedaan.... Jippie-De-Pippie!!

Daar kunnen/mogen/moeten er nog wel een paar bij.

Komt het tijdstip niet uit, wil je ietsjes vroeger of juist ietsies later, geef het even door aan.... mij....Nathalie.

 

Voor de hele KBW-periode zoeken we ouders die iets willen vertellen over hun Gi-ga-groene werk of hobby. Het KBW-thema, Gi-ga-groen, willen we zo vrij mogelijk invullen. Dus van hovenier tot wildplukker. Van werken met planten, koken met bloemenboswachter tot dierenartsmilieu-activist. 

Mooie verhalen over de natuur of de kleur groen zijn ook welkom.

Mocht je iets willen komen vertellen of voorlezen, of iemand kennen die dat leuk lijkt om te komen doen, dan horen wij het graag! Je kunt jezelf opgeven via de Parro-agenda. De leerkracht of de ONS/Klassenouder neemt daarna contact op om een datum en tijdstip af te spreken. Voor voorlezen in de klas zijn er al een aantal ouders. DankU, DankU!!

Nu nog een paar Flora | Fauna | Klimaatneutrale vertellers voor in de klassen.

 

Geef je op!!