Laatste nieuws

11 mei 2020

Brengen en halen

 

Brengen:

De kinderen met een achternaam die begint met een A t/m L kunnen gebracht worden

van 8:30 uur tot 8.45 uur en M t/m Z van 8:45 tot 9:00 uur. 

 

Halen:

Het ophalen is  van 14:00 uur tot 14:15 uur voor A t/m L en van 14:15 uur tot 14:30 uur voor M t/m Z. Let op alle dagen zijn hetzelfde, ook de woensdag.


 

  • Zowel voor het brengen als halen geldt: Kom zoveel mogelijk met één ouder en kom op tijd maar ook niet te vroeg. Houd afstand van andere ouders.

  • Kom bij voorkeur op de fiets of lopend. Na het brengen het liefste doorrijden of lopen in dezelfde richting. Verlaat de stoep voor de poort wanneer uw kind(eren binnen in de poort is/zijn of als u uw kind(eren) opgehaald heeft. Zo maakt u tijdig ruimte voor anderen.

  • Ouders mogen niet mee de poort in (met uitzondering van de ouders voor Dikkie Dik). U neemt dus afscheid van uw kind(eren) vóór de poort. Ook bij het ophalen zullen de kinderen naar de poort komen. Voor middenbouw en bovenbouwkinderen kunt u doorgeven of ze bijvoorbeeld zelfstandig naar huis of een punt verderop in de straat kunnen lopen. 

  • Eén van ons staat bij de poort en bij de deuren van de school om de kinderen naar binnen te begeleiden. De kinderen gaan naar hun eigen klas, eventueel begeleiden ze eerst een jonger broertje of zusje naar de klas, en gebruiken daarna het trappenhuis aan de kant waar hun lokaal is. Voor BBC de rechtertrap. We houden rechts op de trap zoals we dat al gewend waren.

  • Maak eventuele speelafspraken vóór de dag dat deze plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat andere ouders niet voor niets naar school komen en dat u niet te lang voor de school blijft hangen.

  • Kinderen die naar DONS gaan blijven in het lokaal en worden daar opgehaald door een medewerker van DONS. U dient zelf aan DONS door te geven of uw kind wel of niet komt. De opvang sluit aan bij de schooltijden. Over het ophalen bij DONS wordt u door hen geinformeerd.