Laatste nieuws

15 december 2020

Nieuws 15-12-2020


Alle scholen in Nederland gaan zoals we gisteren al verwachtten vanaf woensdag 16 december tot tenminste 18 januari dicht. Scholen moeten afstandsonderwijs gaan verzorgen. Dat besluit heeft de regering maandag bekendgemaakt als onderdeel van de strenge lockdown. Dit besluit was niet van tevoren bij de besturen aangekondigd waardoor we nu snel moeten omschakelen. Wederom zal er weer veel van school en ouders verwacht worden, maar het is niet anders. We willen u alvast bedanken voor alle steunbetuigingen via mail, kaartjes en cadeautjes die we al van u hebben ontvangen. Dat is echt heel fijn. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we er samen met u weer het beste van gaan maken. 

 

De eerste snelle schakeling is vandaag in ieder geval al gelukt. De kinderen hebben vandaag in plaats van donderdag een kerstlunch gehad en met een gezellige dag het jaar 2020 afgesloten met elkaar. De komende dagen gaan wij benutten om het afstandsonderwijs te organiseren om na de kerstvakantie meteen te kunnen starten en u zo goed mogelijk in uw rol te ondersteunen. 

 

Afstandsonderwijs vanaf 4 januari

 

Het afstandsonderwijs zal vanaf 4 januari 2021 worden verzorgd. Dat heeft het schoolbestuur van Openbaar Onderwijs aan de Amstel net als veel andere besturen besloten. De tijd tot de kerstvakantie hebben we namelijk nodig om ons goed voor te bereiden op afstandsonderwijs (oa online). U zou voor de komende dagen desgewenst gebruik kunnen maken van het lessenaanbod op www.ooadaklaslokaal.nl. Hoe het afstandsonderwijs er na de kerstvakantie voor uw kind uit gaat zien, zal de groepsleerkracht met u en met de kinderen communiceren later deze week.