DONS Opvang

DONS (Doorlopende Ontwikkeling Na School) organiseert naschoolse opvang in de school, biedt activiteiten met een vrolijke noot en ondersteunt de school onder schooltijd. Deze bijzondere combinatie werkt in het voordeel van degenen om wie het bij DONS draait: de kinderen.
Bij DONS krijgen kinderen uitsluitend begeleiding van gediplomeerde leerkrachten (drama-, muziek-, gym- en Pabo-docenten). Het team van leerkrachten verzorgt zelf alle activiteiten, waarbij kwaliteit en creativiteit voorop staan.

 

DONS maakt gebruik van de ruimtes en materialen van De Scholekster, waarmee we intensief samenwerken. In ruil daarvoor kan de school onze gediplomeerde leerkrachten onder schooltijd inschakelen. Lees hier meer over de samenwerking tussen DONS en De Scholekster.

 

Bij DONS kiezen we bewust voor een hechte samenwerking met een beperkt aantal scholen. Zo leren we de kinderen goed kennen en kunnen we in overleg met het schoolteam hun ontwikkeling optimaal stimuleren. Daarom is DONS 2 alleen voor kinderen van De Scholekster.

 

Wat we doen bij DONS:

Door onze dagelijkse expressie-, muziek- en bewegingsactiviteiten leren kinderen zich makkelijker te uiten in beweging, gevoel en woorden. Daardoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Zo doen we bijvoorbeeld improvisatie- en concentratieoefeningen, spelen we rollenspelen, bedenken we samen verhalen en hebben we elke dag een Dagsluiting.

Neem voor meer informatie een kijkje op de DONS-website of ga direct naar het Aanmeldingsformulier DONS 2.